Algemene voorwaarden

De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle rechtsbetrekkingen tussen Livingcolours en opdrachtgever, inclusief offertes, opdrachtbevestigingen en mondelinge of schriftelijke overeenkomsten.

De opdrachtgever gaat akkoord met de algemene voorwaarden, werkwijze en stijl van Livingcolours en kan hier later niet op terug komen.

De opdrachtgever wordt vooraf geïnformeerd over de inhoud van de opdracht, kosten en aantal digitale bestanden die Livingcolours levert.

Online mogen alleen foto’s met logo/watermerk geplaatst worden door opdrachtgever en Livingcolours, geen grote bestanden of bestanden zonder logo. Het is niet toegestaan om een logo/watermerk te verwijderen uit de foto of de foto zelf te bewerken en of snijden.

Livingcolours is niet aansprakelijk voor slechte afdrukken en of afwijkende kleuren. Livingcolours raadt te allen tijde aan de foto’s via Livingcolours zelf af te laten drukken.

Alle foto’s van Livingcolours zijn en blijven eigendom van Livingcolours fotografie. Deze mogen niet zonder toestemming gebruikt worden door derden. Bij misbruik worden er kosten in rekening gebracht.

Opdrachtgever gaat zonder tegenbericht akkoord om de gemaakte foto’s voor promotiedoeleinden te gebruiken. Bij commerciële oplages boven 100 stuks wordt er toestemming gevraagd aan de opdrachtgever.

Livingcolours kan niet aansprakelijk gesteld worden voor allergische reacties, schade en of letsel. Er worden ten aller tijde maatregelen getroffen om dit zo veel mogelijk te voorkomen.

Voor het uitblijven van resultaat kan Livingcolours niet aansprakelijk gesteld worden.

Annuleren van een afspraak geschiedt maximaal 48 uur voor aanvang door opdrachtgever per mail of telefonisch. In geval dit niet gebeurt worden er kosten in rekening gebracht.

Betalingen geschiedden contant of voorafgaande aan de opdracht overgemaakt te worden per bank.

Op locatie is Livingcolours niet aansprakelijk voor eventuele schade, de opdrachtgever neemt zelf verantwoording voor dit risico.

Leave a comment